Jasmin PMG


Jasmin PMG orijentirana je isključivo za profesionalnu upotrebu kozmetike i ostvaruje suradnju sa kozmetičkim salonima, wellness i spa centrima, kao i salonima za njegu tijela te poliklinikama. Ekskluzivni zastupnik Wiener Kosmetikum-a iz Beča, te za Dr. ECKSTEIN BioKosmetik i BALSAN Cosmetik.

 

Preporuke

 

masageoil

KOZMETIKA ZA NJEGU, ODRŽAVANJE I LJEPOTU LICA

Collagenska linija za normalnu kožu lica; Azulenska linija za nježnu kožu lica; Kraeuter – biljna linija protiv nečiste i masne kože lica; Kozmetika za njegu oko očiju i dekoltea – vrat


 

SOLARIUM

SOLARIUM KOZMETIKA

Braeunungsverstaerker – Gel Gel za brže tamnjenje, koji se nanosi prije solarija, zasve tipove kože lica i tijela.Opskrbljuje kožu sa prirodnim tvarima i daje potrebnu vlažnost. Štiti kožu od prevelike temperature u solariju, a blagi miris daje ugodan osjećaj.
SASTAV: ekstrakt kore oraha, kore graha, mrkvino ulje, kakaovac i neven.

 

Braeunungsverstaerker – Milch Mlijeko za brže tamnjenje koje se nanosi prije solarija za suhu kožu lica i tijela.
SASTAV: ekstrakt kore oraha, kore graha, mrkvino ulje, neven, alge.

 

After Sun Pflegebalsam balsam poslije solarija koji poboljšava sliku kože i održava duži tamniji ten. Smiruje kožu i daje joj potrebnu vlažnos. Svakodnevnom upotrebom kod isušene kože vidljivo  primjećujemo poboljšanje u glatkoći, elastičnosti kože, uglađenosti i duljem trajanju crnjenja.
SASTAV: kako maslac, ekstrakt kaktusa, jojoba ulje.

 

Braeunungsverstaerker – Ampulle. Ampula za pojačano crnjenje lica i dekoltea. Samo par kapi nanijeti na lice i dekolte prije solarija. Djeluje na pojačanost crnjenja i učinkovitost boje, hrani kožu sa dodatnim vitaminima i štiti od isušivanja kože.
SASTAV: koncentrat mrkve, oraha, kakaoa, kamilice, nevena.

Pošaljite upit

Ovdje možete možete poslati brzi upit





Login Form