Jasmin PMG


Jasmin PMG orijentirana je isključivo za profesionalnu upotrebu kozmetike i ostvaruje suradnju sa kozmetičkim salonima, wellness i spa centrima, kao i salonima za njegu tijela te poliklinikama. Ekskluzivni zastupnik Wiener Kosmetikum-a iz Beča, te za Dr. ECKSTEIN BioKosmetik i BALSAN Cosmetik.

 

Preporuke

 

masageoil

KOZMETIKA ZA NJEGU, ODRŽAVANJE I LJEPOTU LICA

Collagenska linija za normalnu kožu lica; Azulenska linija za nježnu kožu lica; Kraeuter – biljna linija protiv nečiste i masne kože lica; Kozmetika za njegu oko očiju i dekoltea – vrat


 

PREPORUKE

ULJE ZA MASAŽU – lica i tijela

Vitaminnahroel Vitaminsko ulje za masažu lica i tijela. Djeluje aktivno protiv naborane kože, koja postaje uglađena i nježna.
SASTAV: ulje avokada, ulje pšeničnih klica, maslinovo ulje, johanniskraut ulje, ulje jojobe, ulje kukuruznih klica, ulje nevena.

 

AZULEN REINIGUNGSOEL – Azulensko ulje za čišćenje lica i MAKE UP-a – posebno blago i obogaćeno azulenom i kamiličnim uljem u hidrofilnim uljima.

 

KOZMETIKA ZA NJEGU, ODRŽAVANJE I LJEPOTU LICA

- Collagenska linija za normalnu kožu lica

- Azulenska linija za nježnu kožu lica

- Kraeuter – biljna linija protiv nečiste i masne kože lica

- Kozmetika za njegu oko očiju i dekoltea – vrat.

 

KOZMETIKA ZA NJEGU RUKU I NOGU

Kartoffelcreme – krema za ruke i noge od krumpira koja se upotrebljava isključivo kod zadebljenja kože na rukama i nogama, te ujedno za zaštitu i njegu ruku i nogu. 
SASTAV: ulje jojobe, breze, sljeza, bijelog sljeza, stolisnika, brašno krumpira. Ampula za ruke i noge – koja obnavlja kožu i daje joj glatkoću i nježnost.

 

Pošaljite upit

Ovdje možete možete poslati brzi upit

Login Form