Jasmin PMG


Jasmin PMG orijentirana je isključivo za profesionalnu upotrebu kozmetike i ostvaruje suradnju sa kozmetičkim salonima, wellness i spa centrima, kao i salonima za njegu tijela te poliklinikama. Ekskluzivni zastupnik Wiener Kosmetikum-a iz Beča, te za Dr. ECKSTEIN BioKosmetik i BALSAN Cosmetik.

 

Preporuke


vitaminoilVitaminnahroel - Vitaminsko ulje za masažu lica i tijela. Djeluje protiv naborane kože, koja postaje uglađena i nježna.

SASTAV: ulje avokada, ulje pšeničnih klica, maslinovo ulje, johanniskraut ulje, ulje kukuruznih klica, ulje nevena.

 

O nama

Tvrtka Jasmin PMG je EXCLUSIVNI zastupnik ugledne austrijske kozmetičke kuće WIENER KOSMETIKUM – iz Beča, koja je na hrvatskom tržištu prisutna od 1997. godine, te kozmetike Dr.R.A. ECKSTEIN BioKosmetik i BALSAN.
Jasmin PMG orijentirana je isključivo za profesionalnu upotrebu kozmetike i ostvaruje suradnju sa kozmetičkim salonima, wellness i spa centrima, kao i salonima za njegu tijela i poliklinikama. Preparati Wiener Kosmetikum-a obuhvaćaju preparativnu kozmetiku: linije za njegu tijela, lica i preparati za upotrebu u solarijima. Navodimo i profesionalnu kozmetiku od DR. ECKSTEIN

 

AROMATERAPIJA – AROMAWICKEL – je najprepoznatljivija metoda Wiener Kosmetikum-a /sada Jasmin PMG-a/ za uspješno otklanjanje celulita, mršavljenje i zatezanje mlohavog tkiva.

Podaci o nama:
  • oib 28723797297logo
  • porezni broj 3594700

 

  • tel / fax 01 2980 636
  • kontakt mob. 098 263 281
  • direktor 098 864 910

 

- zastupnik za Wiener Kozmetikum, Balsan Kosmetik i Dr. Eckstein - Biokosmetik

- adresa Markuševečka Dubrava 81, 10 166 Zagreb

- e-mail : Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

Pošaljite upit

Ovdje možete možete poslati brzi upit

Login Form