Jasmin PMG


Jasmin PMG orijentirana je isključivo za profesionalnu upotrebu kozmetike i ostvaruje suradnju sa kozmetičkim salonima, wellness i spa centrima, kao i salonima za njegu tijela te poliklinikama. Ekskluzivni zastupnik Wiener Kosmetikum-a iz Beča, te za Dr. ECKSTEIN BioKosmetik i BALSAN Cosmetik.

 

Preporuke


vitaminoilVitaminnahroel - Vitaminsko ulje za masažu lica i tijela. Djeluje protiv naborane kože, koja postaje uglađena i nježna.

SASTAV: ulje avokada, ulje pšeničnih klica, maslinovo ulje, johanniskraut ulje, ulje kukuruznih klica, ulje nevena.

 

AROMAWICKEL METODE

AROMAWICKEL (aromaterapija) – metoda Wiener Kosmetikum-a protiv celulita – povijanje sa zavojima u četiri faze:
1. – soft; 2. – medium; 3. – extra i 4. supra.
U profesionalnoj upotrebi jedna od najuspješnijih metoda za uklanjanje celulita i masnoća prirodnim putem, prilagođena svakom problemu i tipu kože. Poznato je da tijelo potroši 70 – 80 % dnevno potrebnih kaorija da bi održalo svoju prirodnu  termičku ravnotežu. Ovom metodom pomoću eteričnih ulja, krema i zavoja na površini kože se podiže temperatura, dok se istodobno hlade unutarnji organi, odnosno snižava unutarnja tjelesna temperatura. Izjednačavanje unutarnje i vanjske temperature reaktivira se sam ljudski organizam i tako na prirodan način stimulira tijelo na potrošnju dodatne energije. Rezultati su četverostruko sagorijevanje, uklanjanje celulita – smanjenje obujma, snažno zatezanje kože i tkiva – efekt limfne drenaže. Eterična ulja eukaliptusa, paprene metvice, mentola i ružmarina su glavni sastojci losiona za povijanje.

logo_aromawickel

STEINOELWICKEL – metoda povijanja kamenskim uljem za pročišćavanje organizma. Efekt limfne drenaže, splašnjavanje hematoma, reduciranje širokopovršinskih krvnih podlijeva, četverostruko sagorijevanje kaloričnih vrijednosti.

ALGENWICKEL – metoda povijanja zavojima kod problema čvrstog celulita.

 

STRAFFUNGWICKEL – specijalna metoda za zatezanje mlohavog tkiva, sa ginkom, ginsengom & echinacea – je specijalna meoda za regulaciju i zatezanje opuštenog i mlohavog tkiv, nakon skidanja suvišnih kilograma, kao i za jako mršave osobe koje imaju problema na području: trbuha, ispod pazuha i koljena. Ovaj treman se razlikuje od Aromawickel-a, ne djeluje na organe nego aktivira stanice u površinskom sloju kože, te ih opskrbljuje s ginkom, ginsengom i echinacea koji regeneriraju i snažno zatežu tkivo. Najbolji rezultati postižu se nakon 10 tretmana i može se kombinirati sa Aromawickel metodom. Za ovu metodu koriste se topli zavoji. Rezultat – već nakon prvog tretmana uočit će te rezultate s kojim će te biti zadovoljni. Ova novost dolazi iz ugledne austrijske kozmetičke kuće Wiener Kosmetikum koji je dostupan i VAMA. POKUŠAJTE – REZULTATI ĆE VAS ODUŠEVITI.

 

KAVIARWICKEL – posebna metoda za smanjenje masnoće, zatezanje i ljepši izgled kože.  U profesionalnoj uporebi je specijalna metoda povijanja za smanjenje masnoće i zatezanje. Natopljeni zavoji s vrućom vodom i losionom stimuliraju tijelo na izjednačavanje unutarnje i vanjske temperature koju reaktivira sam ljudski organizam na prirodan način. Sadržava eterična ulja i u kombinaciji sa Keta – Kaviar učvršćuje mlohavo tkivo. Vitamni D; E; B12; NIACIN i cimt su glavni sastojci koji uklanjaju nečistoće i poboljšavaju izgled cijlog tkiva – kože. Poznato je da sve više ljudi ima problema sa masnoćom, što eterična ulja sa zavojima postižu hiperemiju koja izaziva sagorijevanje, zatezanje i smanjenje masnoće, te tako stimulira tijelo na dodatnu potrošnju energije.

NOVOST – PAŽNJA! – ovaj tretman poželjno je da koriste i muškarci.

 

aromavickel

ALGEN – ALOE VERA WICKEL – metoda za otklanjanje celulita uz dodatak vlažnosti kože. Specijalna metoda povijanja Algen – Aloe Vera Wickel za otklanjanje celulita, uz dodatak tonusa i vlažnosti kože, snaga – mora, algi i aloe vera za Vaše tijelo. Ova metoda radi se sa toplim zavojima na toplo – hladnom efektu koji je poželjno kombinirati sa Aromawickel metodom. Sadržaj eteričnih ulja u kombinaciji sa algama, Aloe Verom i cvijetom kestena – rezultat su odstranjenog celulita, zategnutosti kože, tonusa, vlažnosti i baršunaste kože.

Pošaljite upit

Ovdje možete možete poslati brzi upit

Login Form