Jasmin PMG


Jasmin PMG orijentirana je isključivo za profesionalnu upotrebu kozmetike i ostvaruje suradnju sa kozmetičkim salonima, wellness i spa centrima, kao i salonima za njegu tijela te poliklinikama. Ekskluzivni zastupnik Wiener Kosmetikum-a iz Beča, te za Dr. ECKSTEIN BioKosmetik i BALSAN Cosmetik.

 

Preporuke

 

masageoil

KOZMETIKA ZA NJEGU, ODRŽAVANJE I LJEPOTU LICA

Collagenska linija za normalnu kožu lica; Azulenska linija za nježnu kožu lica; Kraeuter – biljna linija protiv nečiste i masne kože lica; Kozmetika za njegu oko očiju i dekoltea – vrat


 

NATUR PUR

NATUR PUR – KOZMETIKA ZA LICE

GELEE ROYALE – serija za suhu i zrelu kožu lica

Gelee Royale Reinigungsmilch – Mlijeko za dnevno čišćenje i njegu lica. Zadržava potrebnu vlažnos i štiti od isušivanja, ublažava bore, te daje tenu prirodnu svježinu.
SASTAV: matičnjak, maslinovo ulje, breza, bijeli sljez, ulje jojobe, avokada, gelee royale.

 

Gelee Royale Tonic – tonik koji oživljava zrelu kožu, daje osjećaj svježine, vitalnost i energiju.
SASTAV: ekstrakt lipinog cvijeta, ekstrakt matičnjaka, bijeli sljez, breza, gelee royale.

 

Gelee Royale Maska – maska za suhu i zrelu kožu lica – aktivira kolagen i elastin, te potiče regeneraciju kože.gelee SASTAV: ulje avokada, badema, suncokreta, kolagen, elastin, matičnjak, gelee royale.

 

Gelee Royale Tagescreme – dnevna krema za lice sa nježnom zaštitom suhe i zrele kože lica. Zadržava porebnu vlažnost i štiti od bora.
SASTAV: maslinovo ulje, kolagen, matičnjak, elastin, ulje jojobe, bijeli sljez, gelee royale.

 

Gelee Royale Nachtcreme – noćna krema za lice  hranjiva i regenerirajuća krema za suhu i zrelu kožu lica. Visoki udio ulja od pšeničnih klica potiče na cirkulaciju i štiti od isušivanja. Koža postaje nježna i mekana.
SASTAV:ulje pšeničnih klica, maslinovo ulje, kolagen, elasti, ulje jojobe, avokada, gelee royale.

 

Gelee Royale Augengel – gel za oko očiju protiv bora koji sadrži visokovrijedna ulja i masnoće.
SASTAV: kolagen, elastin, hylauronska kiselina, liposomi, nercovo ulje, gelee royale.

 

STUTENMILCH – serija zaosjetljivu i mješanu kožu lica

Stutenmilch Reinigungsmilch – mlijeko za čišćenje lica sa uljem od badema i ekstraktom malva i kobiljeg mlijeka. Ovo mlijeko brzo odstranjuje sve tragove od make-up-a i daje koži potrebnu gipkoću.
SASTAV: bademovo ulje, ekstrakt mlijeka od kobile, johanniskraut, lipa, aloe vera.

 

Stutenmilch Tonikum – tonik blagi i osvježavajući tonik idealan je za osjetljivu kožu. Nakon čišćenja lica ujutro i navečer nanijeti tonik za osviježenje.
SASTAV: ekstrakt od lipovog cvijeta, johanniskraut, ekstrakt mlijeka od kobile.

 

Stutenmilch Packung – pakung za osjetljivu kožu lica koju lako desensibilizira kada je koža iritirana, smanjuje crvenilo i osvježava ten.
SASTAV: ekstrakt mlijeka od kobile, breza, sljez, bijeli sljez.

 

Stutenmilch Tagescreme – dnevna krema za lice namijenjena je za osjetljivu, nježnu kožu lica. Sadrži posebno odabrane i prirodne ekstrakte koji održavaju kožu zdravom i mekom.
SASTAV: lipin cvijet hamamelis, sljez, ekstrakt mlijeka od kobile.

 

Stutenmilch Nachtcreme – noćna krema za lice bogata sa uljem pšenićnih klica i nachtkerzen uljem koji koži vraća elasticitet. Ova krema štiti od starenja, stresa i agresivnih supstanci pri pranju.
SASTAV: ulje pšeničnih klica, Nachtkerzen ulje, maslinovo ulje, lipov cvijet, hamamelis, sljez, ekstrakt mlijeka od kobile.

 

Stutenmilch Augengel – gel za oko očiju Ovaj gel namijenjen je uglađivanju bora oko očiju za osjetljivu i mješanu kožu lica, te opuštanju natečenih očnih kapaka. SASTAV: ekstrakt kobiljeg mlijeka, liposomi, neven, nachtkerzen ulje.

Pošaljite upit

Ovdje možete možete poslati brzi upit

Login Form