Jasmin PMG


Jasmin PMG orijentirana je isključivo za profesionalnu upotrebu kozmetike i ostvaruje suradnju sa kozmetičkim salonima, wellness i spa centrima, kao i salonima za njegu tijela te poliklinikama. Ekskluzivni zastupnik Wiener Kosmetikum-a iz Beča, te za Dr. ECKSTEIN BioKosmetik i BALSAN Cosmetik.

 

Preporuke


vitaminoilVitaminnahroel - Vitaminsko ulje za masažu lica i tijela. Djeluje protiv naborane kože, koja postaje uglađena i nježna.

SASTAV: ulje avokada, ulje pšeničnih klica, maslinovo ulje, johanniskraut ulje, ulje kukuruznih klica, ulje nevena.

 

NATUR KOSMETIK

NATUR KOSMETIK-a – preparati za specijalnu upotrebu

Kaktus maska Specijalna maska za mješanu i normalnu kožu lica koja revitalizira sa prirodnim ekstraktima i mineralima, te umanjuje znakove procesa starenja.
SASTAV: ekstrakt kaktusa, babosa, aloe vera.

Tiefenreinigung – dubinski čistač i odstranjivač masnoće lica Vrhunski preparat za dubinsko čišćenje akni i masnog tkiva. Napravljen na bazi specijalnog emulgatora koji ručnom masažom i ruljenjem uklanja višak masnoće iz tkiva do 30 %.
SASTAV: aloe vera, ekstrakt kaktusa, breza, sljez.

logo

Gesichtspeeling fine corn – piling za lice. Piling sa sitnim granulicama za temeljito čišćenje lica i izumrlih kožnih stanica.
UPOREBA: Piling štedljivo nanijeti i nježno u kožu umasirati, ostaviti 1 minutu, zatim ruljiti, nakon toga sa losionom ukloniti ostatke pilinga.
SASTAV: ekstrakti: hamamelisa, sljeza, ulje od badema i nevena.

 

Collagen Packung – kolagenski pakung. Kolagen pakung za suhu i opuštenu kožu lica. Aktivira kolagen i elastin, te na taj način zateže kožu lica i djeluje na usporavanje starenja kože.
UPOTREBA: Nakon čišćenja s mlijekom, deblji sloj pakunga nanijeti na lice i dekolte. Ostaviti 20 minuta da djeluje, nakon toga ostatke ukloniti sa kompresama. Na kraju tretmana nanijeti Gelee Royale Nachtcreme – noćna krema.
SASTAV: kolagen, elastin, babosa, ulje od pšeničnih klica.

Mandeloel Packung – pakung od bademovog ulja za suhu kožu. Opskrbljuje kožu sa potrebnim tvarima i čini je nježnom i mekom.
UPOTREBA: Na očišćenu kožu lica nanijeti pakung i ostaviti 20 minuta da djeluje. Nakon toga sa vlažnim toplim kompresama odstraniti.
SASTAV: ulje badema, sezama, kukuruznih klica, cvijet lipe.

 

Abziehbare maska – blic – efekt maska. Specijalna maska za lice sa blitz – efektom, koja zateže, uglađuje i djeluje odmah, a lice izgleda svježe i blistavo.
UPOTREBA: Na očišćenu i suhu kožu lica i dekoltea nanijeti i dobro rasporediti tanak sloj maske. Ostaviti da se osuši, te nakon 5 minuta na izložena mjesta (oko usta, nosa i očiju) još jedanom nanijeti tanak sloj. Poslije 20 minuta masku koja se dobro osušila skidati guljenjem od vrata prema gore licu. Lice je suho, glatko i zategnuto.
SASTAV: kolagen, elastin, babosa, ulje pšenićnih klica.

 

Creme de la Rose /dnevna krema za lice od ruže/ 

Tagesbraeunercreme /dnevna krema sa efektom tamnjenja/

Kreme za dnevnu njegu lica koje stvaraju optimalnu ljepotu, zaštitu od isušivanja, atraktivnog tamnijeg tena lica.
SASTAV: retinol, vitamni A; C; E, ulje mrkve

AMPULE – za njegu lica

Commedonen – Weichmaher ampula. Ampula za omekšivanje lica – komedona se nanosi prije vapozona na oočišćenu kožu lica, te putem specijalnih emulgatora i biljnih ekstrakata djeluje na omekšavanje najgornjih slojeva kože lica.

 

Gelle Royale – ampula. Ova ampula je namijenjena za vidljivo poboljšanje cirkulacije i glatkoću kože lica, te problemi sa aknama. Gelee Royale ampula također se preporuča za nerazvijene i mlohave grudi.

Birke – Hamamelis – ampula Ovaj biljni ekstrakt koristi se za masnu, nečistu i osjetljivu kožu lica sa širokim porama. Tonizira i spriječava upale. 

Liposomen mit Hyaluronsure – ampula. Liposomi su puni vitamina A i E čime djeluju protiv starenja kože lica, dok film hyaluronske kiseline pomaže da se sačuva gipkos, elastičnost i zategnutost kože lica.

 

Macadamie – Nussoel mit Azulen – ampula Makadamie – orahovo ulje sa specijalnim sastojkom od kamilice ima smirujuće djelovanje za nježnu i hipersenzibilnu kožu lica.

Aloe Vera – ampula. Aloe Vera ampula je visokokoncentratni ekstrakt koji se primjenjuje za preventivu kod suhe kože lica i kože lica sklone upalama.

 

Collagen Elastin – ampula Upotrebom ovog preparata postiže se pozitivan utjecaj na elastičnost i bitno poboljšava stanje kože lica.

Vitamin E in Karotenoel – ampula. Ova ampula Vitamin E u ulju od mrkve sa vitaminom A koristi se kod blijede i mlohave kože lica.

 

Jojoba – Avokado – ampula Ulje avokada sadrži osam različitih vitamina i pseudo vitamina, dok jojoba ulje uz vrlo dobru razmazljivost nema nikakvu sklonost užeglosti. Poboljšava svojstvo kože lica.

Kaviar – ampula. Visoki udio aminokiseline, vitamina D, E, B12, bijeljanjka, joda, natriuma i Niacin-a za poboljšanje kože lica i ostranjivanje nečistoća daje koži glatkoću i baršunasti ten.

Pošaljite upit

Ovdje možete možete poslati brzi upit

Login Form